contact 088 - 42 42 088 Support Desk
atlassian software atlassian consultancy atlassian academy atlassian hosting

Met Pledge 1% doen we meer dan ons werk

We geven graag iets terug

Als lid van Pledge 1% geeft Prepend structuur aan haar goede-doelen-programma en de mogelijkheid om de filantropische bijdrage van personeel te erkennen. Pledge 1% is een filantropische stichting voor bedrijven met als doel de naaste gemeenschap onderdeel te maken van elke onderneming. Pledge 1% moedigt bedrijven aan om 1% van het eigen vermogen, product of personeelstijd terug te geven aan de gemeenschap.

Een aantoonbare bijdrage leveren

Teruggeven aan de gemeenschap zit bij Prepend in de genen en is een belangrijk aspect van de bedrijfscultuur. Als Platinum Atlassian Solution Partner heeft Prepend een hechte relatie met Atlassian en uit eerste hand meegemaakt welke impact Pledge 1% kan hebben. Het was dan ook een eenvoudige keuze om, in navolging van Atlassian, onze bijdrage te leveren aan Pledge 1%.

Prepend beveelt Pledge 1% van harte aan bij andere bedrijven. Stel je vraag aan Ron Smeets van Prepend via het getoonde formulier of bezoek de Pledge 1% website voor meer informatie.

Prepend doneert dit jaar 1% aan The Plastic Soup Foundation

De oceanen beslaan 72% van het aardoppervlak en zijn onze voornaamste zuurstofleveranciers. The Plastic Soup Foundation wil een halt toeroepen aan de toenemende verontreiniging van de oceanen en zeeën met plastics. Bekijk hier meer informatie en help ook mee om hun doelen te bereiken!

 

Vraag het aan dé Nederlandse Atlassian Platinum Solution Partner

Direct contact

Prepend beschikt over gecertificeerde Nederlandstalige Atlassian consultants.

Waar mogen wij u mee helpen? Voor algemene vragen:
088 - 42 42 088
Voor technisch support:
088 - 42 42 043 

Nieuwtjes ontvangen?

Vul het formulier in