contact 088 - 42 42 088 Support Desk
atlassian software atlassian consultancy atlassian academy atlassian hosting

Door Atlassian is Prepend ontstaan

Onze geschiedenis

2007: Ontdekking Atlassian producten

In 2007 ontdekten we de producten van Atlassian. Vanuit software ontwikkeling maakten we, toen nog als onderdeel van 42 b.v., onze ontwikkelprocessen en codekwaliteit met nieuwe tooling inzichtelijk. De producten van Atlassian pasten perfect in het plaatje en boden ons toen al de ideale combinatie tussen een open structuur en voldoende controle om de voortgang van projecten te bewaken. Als onderdeel van een projectteam was de eerste implementatie bij een klant al snel een feit.

2008: Atlassian op de kaart

In 2008 werden we officieel Atlassian partner en groeiden we gestaag als eigen business unit binnen 42 b.v. In de jaren daarna hebben we, onder andere door onze betrokkenheid bij de Atlassian User Group, Atlassian in Nederland verder op de kaart gezet. We gaven klassikale trainingen en organiseerden diverse events rondom Atlassian en hun tools.

2014: Service Desk voor hosting en beheer

Onze business groeide gestaag en het team breidde zich verder uit. Om in Nederland hosting en beheer van Atlassian tools aan te kunnen bieden hebben we een Service Desk ingericht. In 2014 traden we, na een pittige proeve van bekwaamheid te hebben afgelegd, toe tot een selecte club Platinum Atlassian Partners; wij waren de eerste Nederlandse partner die deze status bereikte!

2015: Prepend is geboren

In 2015 besloten we om alle Atlassian activiteiten onder te brengen in een zusterbedrijf van 42 b.v. en hiermee was Prepend geboren. Als eigen onderneming konden we ons nog beter focussen op Atlassian en verdubbelde ons team qua aantal.

2017: Atlassian Platinum Solution Partner

In 2017 zijn we, ondanks onze jonge leeftijd, al bijna 10 jaar bezig en durven we als Atlassian Platinum Solution Partner met recht te zeggen... Wij weten alles van Atlassian!

2018: ISO 27001 certificering

Sinds februari 2018 is Prepend ISO 27001 gecertificeerd. Met dit certificaat tonen wij aan aan dat we voorzorgsmaatregelen nemen om vertrouwelijke informatie te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang en bewerking.

Vraag het aan dé Nederlandse Atlassian Platinum Solution Partner

Direct contact

Prepend beschikt over gecertificeerde Nederlandstalige Atlassian consultants.

Waar mogen wij u mee helpen? Voor algemene vragen:
088 - 42 42 088
Voor technisch support:
088 - 42 42 043 

Nieuwtjes ontvangen?

Vul het formulier in