contact 088 - 42 42 088 Support Desk
atlassian software atlassian consultancy atlassian academy atlassian hosting

Mohamed Elsayed

Support Engineer

Als Support Engineer bij de Service Desk van Prepend ondersteunt en beantwoordt Mohamed, voormalig engineer in Egypte, technische vragen van klanten over Atlassian software, producten en licenties. Met zijn achtergrond als engineer heeft Mohamed ruime ervaring met Windows, Mac OS en Linux en maakt zich alle ins en outs van Atlassian tools snel eigen.

Mohamed is verantwoordelijk voor licentie- en applicatiebeheer van bestaande en nieuwe Jira en Confluence licenties en add-ons en heeft hierover regelmatig contact met functionele- en technische applicatiebeheerders. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het aannemen en afhandelen van meldingen (vragen, storingen, verzoeken); hij analyseert de meldingen en denkt mee in creatieve oplossingen voor de klant.

Als ISO 27001 gecertificeerd hostingbedrijf verzorgt de Service Desk Hosting en Beheer van Prepend Cloud gebaseerd op Atlassian server en voert upgrades uit op de eigen cloud omgeving, ook buiten kantoortijden. De Service Desk is op doordeweekse dagen van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar voor alle technische vragen via 088 - 42 42 043 of support@prepend.eu.

Vraag het aan dé Nederlandse Atlassian Platinum Solution Partner

Direct contact

Prepend beschikt over gecertificeerde Nederlandstalige Atlassian consultants.

Waar mogen wij u mee helpen? Voor algemene vragen:
088 - 42 42 088
Voor technisch support:
088 - 42 42 043 

Nieuwtjes ontvangen?

Vul het formulier in