contact 088 - 42 42 088 Support Desk
atlassian software atlassian consultancy atlassian academy atlassian hosting

Migratie, integratie & add-on development

Onze Atlassian specialisten ontzorgen u volledig

Staat u op het punt om ClearQuest, Mantis, TopDesk of een andere tool te vervangen door Jira? En wilt u zeker weten dat de hele migratie soepel verloopt?

Vertrouw dan op de gecertificeerde Atlassian specialisten van Prepend.

Jira migraties

Naast migraties van andere tools naar Jira hebben we ook ervaring met migraties van Jira naar Jira. Jira Cloud naar Jira Server en andersom. Meerdere Jira’s naar één gezamelijke Jira omgeving. Wij beschikken over aantoonbare ervaring met het overzetten van verschillende systemen naar Jira en van (meerdere) Jira’s naar één Jira. Zowel Cloud als Server. Het eindresultaat is een Jira omgeving met minimaal dataverlies!

Een probleemloze integratie

Bij elke migratie is het in kaart brengen van de verschillen en hoe deze naar elkaar te vertalen de belangrijke eerste stap. Op basis van deze informatie maken we vervolgens een migratieplan. In dit plan houden we uiteraard rekening met een mogelijke conversie, zoals bijvoorbeeld de gebruikersnamen. Na de migratie worden de ingerichte Atlassian tools geïntegreerd binnen de bestaande systemen en infrastructuur van uw organisatie. Denk hierbij aan een koppeling met LDAP, Active Directory, SAML single sign on en uw mailserver.

Een toekomstvaste oplossing

Via de Atlassian Marketplace kunt u naar de toekomst de geïnstalleerde Atlassian tools eenvoudig met nieuwe functionaliteiten uitbreiden. En indien het toch voorkomt dat uw gewenste functionaliteit (nog) niet beschikbaar is dan kunt u ook terecht bij onze software developers. Wij zorgen dat uw team 100% blijft werken!

Werkt uw organisatie optimaal samen?

Met de software van Atlassian biedt Prepend toonaangevende organisaties in Nederland een toekomstvaste oplossing waarmee teams en afdelingen onderling productiever, effectiever en efficiënter samenwerken. Samen halen we het beste uit uw team. Hoe mogen wij u helpen? Vraag het onze Atlassian consultants via het reactieformulier of bel 088 - 42 42 088. We helpen u graag.

Vraag het aan dé Nederlandse Atlassian Platinum Solution Partner

Direct contact

Prepend beschikt over gecertificeerde Nederlandstalige Atlassian consultants.

Waar mogen wij u mee helpen? Voor algemene vragen:
088 - 42 42 088
Voor technisch support:
088 - 42 42 043 

Nieuwtjes ontvangen?

Vul het formulier in