088 - 42 42 088 Support desk
Cursusagenda Demo aanvragen
088 - 42 42 088 Support desk

Jira licentie

Kies jouw Jira licentie of Jira abonnement

Een Jira licentie geeft je toegang tot de Atlassian-applicaties. Ga je werken in de cloud of met eigen beheer? Kies uit twee soorten Jira licenties:

Jira licentie voor cloud

Wil je gebruik maken van één of meer Atlassian-applicaties in de Atlassian Cloud? Dan heb je een Jira licentie voor cloud nodig. De prijs is afhankelijk van het aantal gebruikers en of je kiest voor maandelijkse of jaarlijkse facturatie.

Vraag jouw Jira licentie prijs op

Jira licentie voor on premise (zelfbeheer)

Maak je gebruik van één of meer Atlassian-applicaties on premise, gehost op je server? Dan kun je kiezen voor een server-licentie of een Data Center-licentie.

  • Server licenties
    Een permanente Jira licentie voor de implementatie van één server met jaarlijks onderhoud. In dit licentiemodel betaal je een aanschafprijs voor de applicaties (en add-ons) op basis van het aantal gebruikers, en een jaarlijkse onderhoudsfee van circa 50% van de aanschafprijs. 
  • Data Center licenties (Jira abonnement)
    Een jaarlicentie voor Jira Data Center, met al zijn voordelen en jaarlijks onderhoud. Dit licentiemodel is een Jira abonnement, voor een jaarlijks bedrag (onder voorbehoud van prijswijzigingen) maak je gebruik van de producten en diensten van Atlassian. De licentiekosten zijn gebaseerd op het aantal gebruikers.

Advies voor jouw Jira licentie?

Als Platinum Solution Partner zijn wij gerechtigd om offertes voor alle soorten Jira licenties uit te brengen, uiteraard ook in euro's (i.p.v. US dollars). Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Prepend.

Vraag vrijblijvende offerte aan
Of stel je vraag

Vraag het aan dé Nederlandse Atlassian Platinum Solution Partner

Direct contact

Prepend beschikt over gecertificeerde Nederlandstalige Atlassian consultants.

Waar mogen wij je mee helpen? Voor algemene vragen:
088 - 42 42 088
Voor technisch support:
088 - 42 42 043

Vul het formulier in

Wij zijn op zoek naar jou!

Ben jij dé Atlassian specialist die ons team nóg completer maakt?

Solliciteer direct!