088 - 42 42 088 Support desk
Cursusagenda Demo aanvragen
088 - 42 42 088 Support desk

Jira consultant

Haal alles uit Jira met Atlassian consultancy

Een Jira consultant helpt je om alles uit de software te halen. Start je met Jira, of werk je ermee en heb je het gevoel dat je nog niet alle mogelijkheden optimaal benut voor jouw organisatie en teams? Schakel dan een Jira consultant van Prepend in en zet de kracht van Jira in zoals het hoort.

Start met een Health Check

Zorg voor structuur met een Jira consultant

Kun jij niet vertellen wat de exacte status van een project is? Weet je niet of het team werkt aan de taken die prioriteit hebben? Een Jira consultant van Prepend helpt je in korte tijd aan helder overzicht waar jij mee uit de voeten kunt. Zo krijg je Jira samen goed op de rit.
Niet alleen tijdelijk, maar blijvend. Want we helpen je om te standaardiseren en om je onze acties te laten begrijpen. Zo kun je - ook als we weg zijn - met een gerust hart een nieuw project starten en begrijp je ook wat de keuzes betekenen voor de belangrijkste fasen in een project.

Begin met een Health Check

Atlassian consultancy van Prepend start met een Health Check, om een goed beeld te krijgen van de huidige staat van Jira en haar projecten. Zo krijg je gerichte adviezen en een goede inschatting van het project.

Ja, ik wil een Health Check

Stel je vraag aan een Atlassian consultant

Een goed begin is het halve werk. Jouw Atlassian consultant helpt je graag verder. Benieuwd wie we al hebben geholpen? Neem contact op met een van onze consultants. 

Stel je vraag aan dé expert

Vraag het aan dé Nederlandse Atlassian Platinum Solution Partner

Direct contact

Prepend beschikt over gecertificeerde Nederlandstalige Atlassian consultants.

Waar mogen wij je mee helpen? Voor algemene vragen:
088 - 42 42 088
Voor technisch support:
088 - 42 42 043

Vul het formulier in

Wij zijn op zoek naar jou!

Ben jij dé Atlassian specialist die ons team nóg completer maakt?

Solliciteer direct!