contact 088 - 42 42 088 Support Desk
atlassian software atlassian consultancy atlassian academy atlassian hosting

Prepend is ISO 27001 gecertificeerd

Kwaliteitsgarantie voor informatiebeveiliging

Ons volledige dienstenpakket is ISO 27001 gecertificeerd. Dat betekent dat zowel de servicedesk als consultants ons beveiligingsbeleid strikt naleven. Met de gegevens van onze klanten gaan we secuur om. Mocht er een onverhoopt een datalek zijn dan gaan onze servicedesk en consultancy afdeling daar adequaat mee om. De stappen in dit proces zijn vastgelegd in Jira en Confluence. Dat vereenvoudigt dit proces voor ons.

Het beveiligingsbeleid heeft zowel betrekking op de fysieke toegang tot ons pand als op toegang tot de servers. Deze servers zijn alleen toegankelijk vanuit ons pand of een beveiligde VPN-verbinding die geverifieerd wordt via telefoon.

Ron Smeets, directeur van Prepend: “Prepend levert hosting en beheer van Atlassian applicaties. Onder andere voor overheidsorganisaties en semioverheid. Deze bedrijven besteden hun diensten alleen uit aan bedrijven die aan kwaliteitsnormen voldoen. Met name rondom informatiebeveiliging en gegevensbescherming. Daar worden, heel terecht, steeds hogere eisen aan gesteld. Wij bieden onze klanten dan ook graag de garantie dat hun gegevens bij ons veilig zijn.”

Cloud VPS levert de infrastructuur van Prepend. Zij zijn ISO 27001, ISO 9001 en NEN7510 gecertificeerd. Ook hiermee garanderen we dat gegevens van onze klanten veilig bewaard zijn en blijven.

Bekijk ISO 27001 certificaat

Vraag het aan dé Nederlandse Atlassian Platinum Solution Partner

Direct contact

Prepend beschikt over gecertificeerde Nederlandstalige Atlassian consultants.

Waar mogen wij u mee helpen? Voor algemene vragen:
088 - 42 42 088
Voor technisch support:
088 - 42 42 043 

Nieuwtjes ontvangen?

Vul het formulier in