contact 088 - 42 42 088 Support Desk
atlassian software atlassian consultancy atlassian academy atlassian hosting atlassian Partners

HipChat van Atlassian

Effectief communiceren binnen teams en bedrijven

Atlassian’s HipChat is gebouwd als effectief communicatiekanaal voor teams en bedrijven en biedt één tool voor chat, videobellen en schermdeling. Samenwerken vanaf elke locatie met apps op de desktop en mobiel. HipChat bewaart alle gespreksgeschiedenis zodat men terug kan lezen en zoeken, ook als iemand later is toegevoegd aan het team. Geen gesprek gaat verloren.

Stop de reply-to-all-oorlogen

Geen frustraties en tijdverlies meer met reply-to-all oorlogen en begraven e-mailberichten. Met @mentions in HipChat krijgt iedereen snel het juiste antwoord. HipChat integreert met Jira SoftwareJira Service DeskConfluenceBitbucketBamboo en 150+ andere apps en is daarom het middelpunt van communicatie binnen uw team.

HipChat werkt altijd en overal

HipChat is beschikbaar voor Mac, Windows, Linux, iOS en Android en heeft een web-interface voor als u helemaal niets wilt downloaden. Implementeer HipChat in de cloud of op uw eigen servers. Makkelijk op te zetten en nog gemakkelijker te onderhouden. Het team van Prepend helpt bij de juiste platform keuze, de installatie en de uitrol binnen uw organisatie.

Wij laten HipChat 100% werken!

HipChat is bij vele multinationals zoals Sanoma en Malmberg niet meer weg te denken uit het dagelijkse werkproces. Benieuwd hoe uw team het maximale potentieel uit HipChat kan halen? Vraag het gerust aan onze Atlassian consultants via het reactieformulier of bel 088 - 42 42 088. We helpen u graag.

Vraag het aan dé Nederlandse Atlassian Platinum Solution Partner

Direct contact

Prepend beschikt over gecertificeerde Nederlandstalige Atlassian consultants.

Waar mogen wij u mee helpen? Voor algemene vragen:
088 - 42 42 088
Voor technisch support:
088 - 42 42 043 

Nieuwtjes ontvangen?

Vul het formulier in