contact 088 - 42 42 088 Support Desk
atlassian software atlassian consultancy atlassian academy atlassian hosting

Bitbucket van Atlassian

Hét git versiebeheer systeem voor professionele teams

Als snelst groeiende en meest gebruikte versiebeheer oplossing behoeft git geen verdere introductie. Bitbucket is dé git oplossing die ervoor zorgt dat het gebruik van git op een professionele wijze beheerd kan worden en mee kan groeien met de behoeften van uw bedrijf.

Programmeren, beheren en samenwerken

Bitbucket werkt vanuit de cloud of is te beheren op uw eigen servers. Via functies als pull-requests en code review opties met inline comments worden alle teamleden actief aangezet tot samenwerken en betrokken in het optimaliseren van de kwaliteit.

De juiste autorisatie op elk niveau

Bitbucket biedt via de Datacenter oplossing oneindige schaalbaarheid. Via een slimme distributie van de nodes en gerichte allocatie van teams aan nodes worden intercontinentale netwerkvertragingen omzeild en is er altijd een optimale performance en beschikbaarheid. En door een geavanceerd autorisatiemodel bepaalt u zelf welke gebruiker of gebruikersgroepen toegang kunnen krijgen tot de git repositories en binnen de git repositories.

Wij laten Bitbucket 100% werken!

In control met git. Heel gemakkelijk met Bitbucket. Meer weten op welke vlakken Bitbucket zich onderscheidt van de concurrentie? Of benieuwd over de juiste toepassing van git binnen uw bedrijf? Vraag het gerust aan onze Atlassian consultants via het reactieformulier of bel 088 - 42 42 088. We helpen u graag.

Vraag het aan dé Nederlandse Atlassian Platinum Solution Partner

Direct contact

Prepend beschikt over gecertificeerde Nederlandstalige Atlassian consultants.

Waar mogen wij u mee helpen? Voor algemene vragen:
088 - 42 42 088
Voor technisch support:
088 - 42 42 043 

Nieuwtjes ontvangen?

Vul het formulier in