contact 088 - 42 42 088 Support Desk
atlassian software atlassian consultancy atlassian academy atlassian hosting

Atlassian werkt voor juridische teams

Houd de feiten op een rijtje

Atlassian biedt software dat het werk in een juridisch team makkelijker maakt. Slimme tools die zorgen voor heldere verslaglegging van de zaken, het beheren van risico’s en helpen om effectief te communiceren en snel te reageren.

Contractbeheer en juridisch beleid

Jira helpt juridische teams om eenvoudig documenten te beheren zoals voorwaarden, NDA’s en contracten en zorgt ervoor dat juridisch medewerkers controle houden op de uitvoering van het juridisch beleid. Zo kan worden bepaald wie wat kan bekijken, bewerken en kan goedkeuren vóórdat er ergens tot ondertekening wordt overgegaan.

Operate securely and reliably.

Werkdocumenten centraliseren

Met Confluence beschikt het juridisch team over een simpele tool om werkdocumenten centraal op te slaan en te beheren. Met een eenvoudig gebruikersbeheer verschaft u alleen de juiste mensen toegang tot relevante informatie en wordt uw juridische team automatisch op de hoogte gebracht van wijzigingen in documenten en behoudt u de versie controle.

Wij weten alles van Atlassian!

Atlassian software laat elk team productief, effectief en optimaal samenwerken. Als gecertificeerd Atlassian Platinum Solution Partner en Atlassian Training Partner zijn we uw full service Atlassian specialist in Nederland. Prepend adviseert, installeert, helpt, ondersteunt, host en traint. Samen halen we het beste uit uw team.

Demo aanvragen Ontmoet ons team

Vraag het aan dé Nederlandse Atlassian Platinum Solution Partner

Direct contact

Prepend beschikt over gecertificeerde Nederlandstalige Atlassian consultants.

Waar mogen wij u mee helpen? Voor algemene vragen:
088 - 42 42 088
Voor technisch support:
088 - 42 42 043 

Nieuwtjes ontvangen?

Vul het formulier in